Dagens avkastning – SHA-256 Cloud mining hos hashflare

Dagens avkastning – SHA-256 Cloud mining hos hashflare

Tenkte jeg skulle lage en liten oppdatering på hvordan det går med SHA-256 Cloud mining hos Hashflare. Det første du lurer på er kanskje om vi faktisk tjener penger og om dette egentlig fungerer.

Det forstår jeg godt. Mine første tanker om cloud mining var temmelig skeptiske de også.  Etter å ha lest om alle svindlerne som er i markedet er det naturlig å være litt skeptisk. Jeg lot meg der i mot ikke skremme og siden man kunne teste med så lite som $ 1,5 USD, altså rett i overkant av 10 kr, så valgte jeg å prøve med en liten slant. Hvor galt kunne det gå…?

Siden den gang har jeg reinvestert, kjøpt litt til og tatt ut fortjeneste alt etter som hvordan det har passet seg best. Avkastningen har vært god og jeg mottar daglige utbetalinger i form av Bitcoin. I den forbindelse tenkte jeg å gi dere en liten heads up på dagens avkastning.

Utbetaling for 03.12.2017 kom kl. 03.33. 

Rev pr Th-s

Rev pr Th-s

«Revenue pr Th/s» var på:  0,00017597 BTC pr Th/s, samme døgnDette er litt under hva vi vanligvis ligger på, men prestasjonsgraden varierer litt fra dag til dag.

Dette betyr at om du har 10 Th/s hashpower så får du:
10 Th/s x 0,00017597 BTC
= 0,0017597 BTC pr dag.
*Tilsvarende ca $ 20 USD pr dag i avkastning.

*Med en Bitcoin-pris på 11 500 USD pr stk.

For å lese mer om cloud mining hos hashflare, eller å kjøpe din første mining klikk her:  https://hashflare.io/r/44458C21-cloudmining-no

Husk å aldri investere mer enn du har råd til å tape. Denne artikkelen er ikke ment som en anbefaling om å investere i Bitcoin og er kun ment å informere om våre egne erfaringer med kryptovaluta og cloud mining.

Legg igjen en kommentar