Om Hashflare – Cloud mining for alle

Om Hashflare – Hvem er de og hva gjør de?

Hashflare er et selskap fra Estland som spesialiserer seg på salg av cloud mining kontrakter på nett. De tar seg av all drift og vedlikehold av minere og sørger for optimale forhold. På hjemmesiden deres kan du kjøpe en del av denne datakraften. I gjengjeld får du beholde fortjenesten din datakraft miner i form av daglige utbetalinger. På denne måten har hashflare gjort mining av kryptovaluta tilgjengelig for den «vanlige mannen i gata».

Prøve cloud mining hos Hashflare?

Hashflare har solgt cloud mining siden 2013 og har siden den tid opparbeidet seg en stor gruppe lojale og fornøyde kunder. Cloudmining.no, altså oss selv, er en av de fornøyde kundene. For oss er det viktig å promotere de leverandørene som fungerer godt. Hashflare er uten tvil en av disse. Hos Hashflare kan du starte med så lite som $ 1,50.

Prøve cloud mining hos Hashflare?

HashFlare

Hashflare leverer mining-kontrakter til flere forskjellige kryptovalutaer: Bitcoin, Ethereum, Dash og Zcash. I vår portefølje er det helt klart Bitcoin som er den mest dominerende og mest profitable, men av erfaring lønner deg seg å ha flere ben å stå på. Hos Hashflare har du mulighet til å spre risikoen ved å reinvestere noe av fortjenesten fordelt.

Hashflare tilbyr i hovedsak 1 års kontrakter. De har en veldig brukervennlig tjeneste, det er enkelt å manøvrere, ta ut fortjeneste eller reinvestere fortjeneste. Vi skulle ønske kontraktene var «life-time» eller i det minste 2 år. Til gjengjeld har de fantastiske priser, og hashpower på lager, i en tid der andre seriøse leverandører er utsolgt og med ventelister/pre-sale.

Prøve cloud mining hos Hashflare?

Hashflare har også sin egne instagramkonto der du kan følge teamet bak, se bilder fra mining-farmen og andre glimt fra deres hverdag.

Hashcoins-miningfarm

Legg igjen en kommentar