Kjøpe Bitcoin med VISA

Kjøpe Bitcoin med VISA

De aller fleste som ønsker å kjøpe Bitcoin, eller annen kryptovaluta, ønsker å betale med tradisjonell VISA. Frem til nå har dette vært en utfordring, spesielt for Norske kunder. Heldigvis utvikler kryptomarkedet seg fort. I dette innlegget skriver vi litt om hvor og hvordan du kan kjøpe Bitcoin med VISA.

Hva er viktig når jeg skal kjøpe?

Det viktigste når du skal kjøpe Bitcoin er at du kan stole på den du kjøper av og at du ikke overfører penger uten å være sikker på at du mottar din Bitcoin. Escrow er en tjeneste flere av de kjente markedsplassene benytter. Escrow oppbevarer Bitcoin trygt mellom kjøper og selger, til betalingen er merket som mottatt. Vi anbefaler at du handler Bitcoin der du mottar Bitcoin direkte ved kjøp, eller hvor det benyttes Escrow som sikkerhet mellom kjøper og selger.

Hvor kan jeg kjøpe Bitcoin med VISA?

Coinbase.com

Jeg bruker flere forskjellige platformer for kjøp og salg av Bitcoin og annen kryptovaluta. Den mest vanlige å bruke er kanskje Coinbase.com. Coinbase støtter Bitcoin, Litecoin og Ethereum og tilbyr kjøp med VISA.

Klikk HER for å gå til Coinbase.com 

Coinbase er en av verden største markedsplasser for kryptovaluta. Her kan du kjøpe og selge Bitcoin og andre vanlige kryptovalutaer. Coinbase har også en egen App for IOS og android som gjør det enkelt å ta med seg kryptovaluta på farten. Her kan du både betale med Bitcoin i butikk og kjøpe mer kryptovaluta fra telefonen.

Coinbase er ikke et sted vi anbefaler deg å oppbevare store mengder kryptovaluta. For det trenger du en bedre lommebok, men til det daglige og for ren handel av kryptovaluta er coinbase et godt alternativ.

  • Betalingsmetoder og innskudd via Visa, Bankoverføring og kryptovaluta.
  • Støtter flere kryptovalutaer: BitcoinEthereum og Litecoin.
  • Muligheter for Two-step verification via SMS-kode ved innlogging. (anbefalt)

Klikk her for å registrere deg hos Coinbase.com

 

Legg igjen en kommentar