Lyst til å vinne gratis Bitcoin?

Du leste riktig. Gratis Bitoin. Som sikkert noen av dere har fått med dere (i hvert fall noen få) så har jeg hatt en konkurranse på Facebook der jeg trakk en heldig vinner av 0.001 BTC! (Verdi ca. 125 kr!)

Facebook konkurranse gratis bitcoin

Dette er ganske beskrivende for Bitcoin-hverdagen nå for tiden. Se premiens opprinnelige «verdi», når jeg publiserte konkurransen. I dag er premien verdt ca 125 kr!

Dessverre var det ikke så mange deltakere denne gangen. Jeg håper at flere blir med å deltar i neste konkurranse på Facebook!   Stay tuned —-> Husk å like facebooksiden min.

Betaling til vinneren gjennomføres i Electrum 3.0.2 (Bitcoin Lommebok)

Som med alle andre Bitcoin transaksjoner, så kan hvem som helst selvfølgelig sjekke betalingen og om den faktisk er utført. For å se transaksjonen kan du trykke HER.

Lyst til å vinne gratis Bitcoin?

Å delta i konkurransene om gratis Bitcoin er veldig enkelt! Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet med din Bitcoin-adresse. (Ønsker du ikke gi den ut offentlig kan du skrive «Deltar».) Alle som deltar i konkurransene er med i trekningen av gratis Bitcoin!

Stay tuned —-> Husk å like facebooksiden.

Cloudmining.no er en blogg som skildrer min reise igjennom kryptoverdenen der jeg driver med alt fra cloud mining til kjøp og salg av forskjellige kryptovalutaer. Hovedfokuset er selvfølgelig Bitcoin. Les ekte erfaringer og få god informasjon på norsk!

HashFlare