Bitcoin mining i 2018

Da er det endelig avgjort. Jeg etablerer en egen mining-farm i Norge. Denne vil hovedsaklig fokusere på mining av Bitcoin, men det vil også være faste innslag av blant annet Monero (XMR), Litecoin (LTC) og Zcash (ZEC).

Etablering av Bitcoin mining i 2018

Fordi selve prosjektet er relativt kapitalkrevende å dra i gang, og til dels fordi vi har store målsetninger angående prosjektet, ønsker vi å åpne for at noen få skal få være med på eventyret. Er du interessert i å kjøpe deler av datakraften vår er det fint om du sender en melding via vår cloudmining.no sin facebook-side for mer informasjon.

Det er selvsagt satt opp et eget selskap bak prosjektet. Vilkår er ferdig utarbeidet og prisene ferdig utregnet. Det meste skal være klart. Vi mottar våre første minere allerede første uken i Januar og vil motta flere minere utover i Februar og Mars. For de få som vil få muligheten er det viktig å være tidlig ute. Selv om vi venter stor pågang har vi ikke lagt opp til å drive kommersielt salg av mining avtaler. I hovedsak er dette noe jeg ønsker å drive med i fred og ro.

Hvis du ikke ønsker å kjøpe større mining-avtaler men like vel ønsker å teste ut konseptet anbefaler jeg deg å registrere en gratis bruker hos Hashflare. Der kan du kjøpe mining fra så lite som 2,2 USD. Sånn får du testet ut om dette er noe for deg, med relativt liten risiko.

HashFlare