Lyst til å prøve bitcoin mining?

Start med mining i dag – Få betalt i bitcoin!

Med honeyminer er det enkelt å mine kryptovaluta på egenhånd. Start mining med noen få klikk og få betalt i bitcoin. Aldri før har det vært enklere å mine kryptovaluta på egenhånd.

Med dagens priser blir det kanskje ingen store formuer over natten, men om man er heldig med fremtiden og sparer det man tjener på mining, kan det fort bli en hyggelig overraskelse. Historiene er mange, og selv om de største oppturene kanskje er forbi, så er det fortsatt mange som miner og samler bitcoin, i håp om at det en dag skal bli verdt mer.

Er du nysgjerrig på mining tror jeg dette er beste sted å starte. Det er enkelt, gratis og gir en fin innføring i mining-verdenen.

Start å mine i dag! Last ned honeyminer, legg til bruker og start. 

Min helt egne mining-farm!

Tiden flyr og plutselig står vi her, godt inne i 2018. Jeg har tidligere luftet mine ambisjoner om å etablere min egne mining-farm i Norge. Det er langt i fra noe giga prosjekt, men så kapitalkrevende det er å starte med mining, så er det mere enn stort nok for meg. Tenkte jeg skulle gi en liten oppdatering rundt miningen til nå, vanskelighetsgrad og hvordan jeg miner.

Les videre

Bitcoin mining i 2018

Da er det endelig avgjort. Jeg etablerer en egen mining-farm i Norge. Denne vil hovedsaklig fokusere på mining av Bitcoin, men det vil også være faste innslag av blant annet Monero (XMR), Litecoin (LTC) og Zcash (ZEC).

Etablering av Bitcoin mining i 2018

Fordi selve prosjektet er relativt kapitalkrevende å dra i gang, og til dels fordi vi har store målsetninger angående prosjektet, ønsker vi å åpne for at noen få skal få være med på eventyret. Er du interessert i å kjøpe deler av datakraften vår er det fint om du sender en melding via vår cloudmining.no sin facebook-side for mer informasjon.

Les videre

Bitcoin i julen

Dette har nok på mange måter vært min mest spennende jul som voksen. Riktig nok har det vært gøy med gaver, besøk, julefeiring og familie, det som er viktig og essensen med julen, men bevegelsene i kryptomarkedet i ukene opp mot julaften satte sine preg på enhver krypto-entusiast. Misforstå meg rett; Julen har på ingen måte blitt overskygget eller ødelagt, men der vi tidligere diskuterte juleøl, politikk og vær, satt plutselig unge og gamle å tidvis snakket om Bitcoin, i julen. Det er en merkelig følelse når man plutselig får en fornemmelse av hvor rasende fort verden utvikler seg.

Les videre

Lyst til å vinne gratis Bitcoin?

Du leste riktig. Gratis Bitoin. Som sikkert noen av dere har fått med dere (i hvert fall noen få) så har jeg hatt en konkurranse på Facebook der jeg trakk en heldig vinner av 0.001 BTC! (Verdi ca. 125 kr!)

Facebook konkurranse gratis bitcoin

Dette er ganske beskrivende for Bitcoin-hverdagen nå for tiden. Se premiens opprinnelige «verdi», når jeg publiserte konkurransen. I dag er premien verdt ca 125 kr!

Dessverre var det ikke så mange deltakere denne gangen. Jeg håper at flere blir med å deltar i neste konkurranse på Facebook!   Stay tuned —-> Husk å like facebooksiden min.

Betaling til vinneren gjennomføres i Electrum 3.0.2 (Bitcoin Lommebok)

Som med alle andre Bitcoin transaksjoner, så kan hvem som helst selvfølgelig sjekke betalingen og om den faktisk er utført. For å se transaksjonen kan du trykke HER.

Lyst til å vinne gratis Bitcoin?

Å delta i konkurransene om gratis Bitcoin er veldig enkelt! Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet med din Bitcoin-adresse. (Ønsker du ikke gi den ut offentlig kan du skrive «Deltar».) Alle som deltar i konkurransene er med i trekningen av gratis Bitcoin!

Stay tuned —-> Husk å like facebooksiden.

Cloudmining.no er en blogg som skildrer min reise igjennom kryptoverdenen der jeg driver med alt fra cloud mining til kjøp og salg av forskjellige kryptovalutaer. Hovedfokuset er selvfølgelig Bitcoin. Les ekte erfaringer og få god informasjon på norsk!

HashFlare

Hashflare mining farm

Kjøpe Bitcoin mining

Kort fortalt om hvordan du kan kjøpe Bitcoin mining, og hvorfor.

Bitcoin mining er en enkel og morsom hobby med mye spenning. Bitcoin minere er i hovedsak Sentralbanken til Bitcoin. Datakraften brukt til mining fører i utgangspunktet regnskapet over alle transaksjonene, verifiserer og godkjenner at de faktisk stemmer. Alle som miner deltar i denne prosessen. Hvorfor? Fordi de mottar transaksjonsavgiftene (naturligvis) + nye bitcoin som blir gitt ut, som belønning for jobben.

Les videre

Hashflare er oppe igjen

Hashflare er oppe igjen, men det gjenstår fortsatt ny oppdatering på twittersiden deres. For å være helt på den sikre siden ville jeg ventet på ny oppdatering, men alle funksjoner er oppe å går. Med tanke på at flere av de store seriøse aktørene på markedet sliter litt om dagen, antageligvis som følge av enorm pågang, tror jeg det er smart å være litt ekstra tålmodig enn vanlig. Så langt fungerer tjenesten utmerket.

 

HashFlare

Andreas Antonopolous – Om Bitcoin

Andreas Antonopolous er en av de mest respekterte figurene i kryptomiljøet, spesielt når det kommer til Bitcoin. Som en internasjonal talsperson for kryptovalutaen Bitcoin har han reist verden rundt og holdt foredrag, opptrådt på intervjuer og gitt forelesninger om Bitcoin og mulighetene som ligger i Blockchain teknologien. Vi anbefaler intervjuet som er gjort under. Det er ikke helt nytt, men fortsatt like informativt.

HashFlare