Kjøpe Bitcoin i Norge – Hvem kan du stole på?

Kjøpe Bitcoin i Norge – Hvem kan du stole på?

Når du skal kjøpe Bitcoin i Norge, eller andre kryptovalutaer, så kan det være vanskelig å finne frem. Mange av tjenestene er vanskelige å bruke, andre er ikke til å stole på. Jeg har laget en oversikt over de stedene jeg synes det er best å kjøpe Bitcoin i Norge.
Såkalte åpne markedsplasser for kryptovaluta. 

Den mest desentraliserte – LocalBitcoins

Med LocalBitcoins kan du finne kjøpere og selgere i nærheten av deg. Dette er en åpen markedsplass der du kan handle av andre Bitcoin-eiere. Vår favorittmegler er den norske «Bitcoin guruen» Sturle. Sturle har gjennomført over 15 000 transaksjoner på LocalBitcoins og driver i tillegg handel via Bitmynt.no. I tillegg finnes tusenvis av andre Bitcoins-eiere å handle av, med topp track-reckord, på LocalBitcoins.

LocalBitcoins bruker Escrow som holder på dine Bitcoin til du har mottatt betaling. Før, under og etter handelen kan du sende private meldinge rmed den du handler av. Brukervennligheten er helt OK. På LocalBitcoins kan du både kjøpe og selge Bitcoins.

  • Flere betalingsmetoder. Vanligste betalingsmetode mellom Norske Bitcoin-eiere er vanlig Bankoverføring.
  • Enkelt å lage bruker. God sikkerhet. Skal du handle mye anbefaler jeg at du aktiverer «Two-factor authentication» med engangskoder.

Klikk her for å registrere deg hos LocalBitcoins. 

Den største – Coinbase.com

Coinbase er en av verden største markedsplasser for kryptovaluta. Her kan du kjøpe og selge Bitcoin og andre vanlige kryptovalutaer. Coinbase har også en egen App for IOS og android som gjør det enkelt å ta med seg kryptovaluta på farten. Her kan du både betale med Bitcoin i butikk og kjøpe mer kryptovaluta fra telefonen.

Coinbase er ikke et sted vi anbefaler deg å oppbevare store mengder kryptovaluta. For det trenger du en bedre lommebok, men til det daglige og for ren handel av kryptovaluta er coinbase et godt alternativ.

  • Betalingsmetoder og innskudd via Visa, Bankoverføring og kryptovaluta.
  • Støtter flere kryptovalutaer: Bitcoin, Ethereum og Litecoin.
  • Muligheter for Two-step verification via SMS-kode ved innlogging. (anbefalt)

Klikk her for å registrere deg hos Coinbase.com

Den Norske – Bitcoinsnorway.com

Dette har blitt det offisielle flaggskipet i Norge. Vår helt egne Norske markedsplass for kjøp og salg av Bitcoin.

  • Norsk kunnskapsdatabase og FAQ
  • Innskudd via bankoverføring
  • OK brukervennlighet
  • Støtter flere kryptovalutaer: Bitcoin, Bitcoin Cash og Litecoin.