Om Hashflare cloud mining

Om Hashflare

Hashflare er et selskap fra Estland som spesialiserer seg på salg av cloud mining kontrakter. De tar seg av all drift og vedlikehold av Bitcoin minere og sørger for optimale forhold. Hashcoins,  selskapet bak Hashflare, er produsenten av minerne. All nødvendig kompetanse og kapasitet, samlet på et sted. Ønsker du å mine Bitcoin kan du leie en del av denne datakraften i 12 mnd. Du får fortjenesten fra din «miner» i form av daglige utbetalinger av Bitcoin. På denne måten har Hashflare gjort mining av kryptovaluta tilgjengelig for den «vanlige mannen i gata».

Klikk her for å registrere konto hos Hashflare

Hashflare har solgt cloud mining siden 2013 og har siden den tid opparbeidet seg en stor gruppe lojale og fornøyde kunder. For meg er det viktig å promotere de leverandørene som jeg mener fungerer godt og advare om de som fungerer dårlig. Hashflare har fungert utmerket i mitt tilfelle. Cloud mining har blitt en artig hobby som utbetaler nye Bitcoin hver dag.

Klikk her for å prøve cloud mining hos Hashflare

På besøk hos Hashflare

Dessverre har jeg ikke hatt tid eller mulighet til å besøke Hashflare og anleggene deres selv. Det skulle jeg veldig gjerne gjort. (Får jeg nok donasjoner så drar jeg å filmer alt sammen – se nederst på siden.) Som en dårlig erstatning har jeg fått «være med» teamet til Bitcoin101 som var å besøkte Hashflare. 

Her ser du to av personene i teamet til Bitcoin101 som besøkte Hashflare i Estland nå i starten av Desember 2017. I midten finner du sjefen for Hashflare Operations. Bitcoin101 er blant de aller største kundene til Hashflare og ble tatt godt i mot på anlegget. Som en av Hashflare sine største kunder har de fordelen av direkte kontakt med ledelsen.

Et glimt av mining farmen7

Hashcoins produserer egne minere

 

 

 

 

 

Min erfaring med Hashflare så langt

Jeg har kun hatt gode erfaringer med Hashflare så langt. Man merker at de er i en ny bransje i stor vekst. Det finnes utfordringer og det ser ut som at det er nok av utålmodige kunder. I en bransje der 90% av leverandørene er ren svindel, er det ikke rart mange er ekstra nervøse og på vakt. Hashflare er derfor vært flinke til å komme med oppdateringer både på Facebook og Twitter. Jeg opplever Hashflare som seriøse. Kanskje litt liten kundeserviceavdeling i de heteste periodene. Gode priser, fint og brukervennlig dashboard. Enkelt å handle, enkelt å reinvestere. Minstebeløpet for kjøp/re-investering er kun $ 1.50.

Klikk her for å registrere gratis konto hos Hashflare!

HashFlare

Hashflare sine cloud mining kontrakter

Hashflare leverer mining-kontrakter til flere forskjellige kryptovalutaer som: BitcoinEthereumDash og Zcash. I Min portefølje er det helt klart Bitcoin som er den mest dominerende og mest profitable, men av erfaring lønner deg seg å ha flere ben å stå på. Hos Hashflare har du mulighet til å spre risikoen ved å reinvestere noe av fortjenesten fordelt.

Hashflare tilbyr i hovedsak 1 års kontrakter. De har en veldig brukervennlig tjeneste, det er enkelt å manøvrere, ta ut fortjeneste eller reinvestere fortjeneste. Vi skulle ønske kontraktene var «life-time» eller i det minste 2 år. Til gjengjeld har de fantastiske priser, og hashpower på lager, i en tid der andre seriøse leverandører er utsolgt og med ventelister/pre-sale.

Prøve cloud mining hos Hashflare?

Hashflare har også sin egne instagramkonto der du kan følge teamet bak, se bilder fra mining-farmen og andre glimt fra deres hverdag.

Hashcoins-miningfarm

Donasjoner:
BTC – 1HDunssWBfjXbCgUHYVKRMj8FbRZ7qxRVw
LTC – LZHi8cAaqTCwo1cUuBdoywgvTAhcYzuvBo
ETH – 0xf5ca49158094e7a317f1d54192acb26f0c6e5bb4
BCH – 15uqPbwXkdtntF91RxeqvTLXrLkM25S8hP
DSH – Xj45WbpR7afTbfkoTubKBBhcsLXHFX7yas
ZEC – t1WEnwHhbU2GQr8Gac9fBxTvqJMzjE2fpoM
XMR – 44f6QWwzY3BD5PoNMUnyhic4fKF9YomLMPqguxLB7gZeM1LAceKvrMKfSv8sdBmWgV7XGzZgsCJVJ21orqn4ctZkK6BM5D5

Dette er en blogg om mine erfaringer med cloud mining og kryptovaluta. Dette er ikke en anbefaling om å investere i kryptovaluta, kjøpe cloud mining eller tilhørende økonomisk risikofylte investeringer.