Om Cloudmining.no

Om Cloudmining.no

Cloudmining.no består av meg selv, en ung mann fra Buskerud som tidlig fattet interesse for kryptovaluta og mining. Etter flere år med testing og feiling har jeg oppdaget behovet for informasjon på norsk, brukeranmeldelser du kan stole på og reelle erfaringer. Denne bloggen handler om mine erfaringer med cloud mining på nett, handel og oppbevaring av kryptovaluta. I tillegg planlegger jeg å bygge min egen lille mining farm. På veien dit deler jeg mine erfaringer.

«Jeg ønsker å gjøre informasjon om kryptovaluta mer tilgjengelig i Norge.»

Kryptovaluta byr på flere utfordringer. Både når det kommer til teknisk og digital forståelse, språkbarrièrer og generelt en bratt læringskurve. Cloudmining.no er ment å gjøre alt som har med cloud mining lettere å forstå og mer tilgjengelig.

Det er meningen at du skal kunne finne all den informasjonen du trenger i mine egne erfaringer her på bloggen. Trygt og enkelt, og på norsk!
Det hele drives av at mine lesere er lojale og bruker mine linker. Til gjengjeld jeg sprer gode tilbud, svarer på spørsmål og deler så godt jeg kan av min erfaring. Bitcoin består av deg og meg. Vær med på reisen du også!

HashFlareDonasjoner:
BTC – 1HDunssWBfjXbCgUHYVKRMj8FbRZ7qxRVw
LTC – LZHi8cAaqTCwo1cUuBdoywgvTAhcYzuvBo
ETH – 0xf5ca49158094e7a317f1d54192acb26f0c6e5bb4
BCH – 15uqPbwXkdtntF91RxeqvTLXrLkM25S8hP
DSH – Xj45WbpR7afTbfkoTubKBBhcsLXHFX7yas
ZEC – t1WEnwHhbU2GQr8Gac9fBxTvqJMzjE2fpoM
XMR – 44f6QWwzY3BD5PoNMUnyhic4fKF9YomLMPqguxLB7gZeM1LAceKvrMKfSv8sdBmWgV7XGzZgsCJVJ21orqn4ctZkK6BM5D5

Dette er en blogg om mine erfaringer med cloud mining og kryptovaluta. Dette er ikke en anbefaling om å investere i kryptovaluta, kjøpe cloud mining eller tilhørende økonomisk risikofylte investeringer.